IndexPortalKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 clear the mind

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Megan

Administrator
avatar

Aantal berichten : 285
Punten : 832
Registratiedatum : 19-11-10

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I'm too fat..
Verslaving: Anorexia & Smoking

BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   ma mei 16 2011, 01:59

De ademhaling van Damon was regelmatig en ook zo die van Kate, ze voelde zich geheel op haar gemak en had helemaal niet de indruk dat hij zich in moest houden. Niet dat ze hem tegen ging houden als hij iets zou gaan doen, als het maar niet verder zou gaan dan zoenen. Kort snoof ze even, voelde hoe zijn vinger over haar arm gleed en genoot van zijn aanrakingen. De liedjes op de tv maakte het perfect, maar het enigste wat haar nog dwars zat, was dat ze hem straks weer naar zijn eigen kamer moest laten gaan, want het liefste had ze hem hier de hele tijd. Hij was zo lief, ze kon het super met hem vinden en was ook nog eens helemaal haar type. Wat wilde een meisje nog meer? Genietend liet ze haar ogen een beetje dichtvallen, besefte toen dat ze hier niet zomaar in slaap kon vallen aangezien Damon straks ook nog weg moest, of hij zou hier willen blijven slapen? Kon ze dat wel vragen? Nee, misschien straks. Eerst even kijken hoe het zou gaan lopen nu ze hier op de bank lagen, want dat moest ze ook nog maar eens afwachten. Kate richtte haar blik grinnikend op Damon, als ze hem wilde zoenen zou ze alleen maar naar een beetje naar voren moeten buigen, maar zou ze dat wel doen? Was het verstandig om nog iets verder te gaan, of zou hij in verband met zijn verslaving dan nog iets meer willen? Ze zou het volledig aan hem overlaten, als hij dacht dat hij zich in zou kunnen houden had zij er verder geen problemen mee, echt niet. Kate richtte haar blik even kort op de tv, waarna ze haar groene, katachtige ogen weer op die van Damon richtte. Nu maar afwachten of hij de hint misschien begreep, als hij niet wilde zou hij vast niets doen en daar zou ze dan alle respect voor hebben. Naja, ze wachtte wel gewoon af zoals ze altijd deed bij jongens.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youthcentrum.actieforum.com
Damon
Moderator
avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 564
Registratiedatum : 10-05-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Ergens bovenin Noord-holland op de hoek van een straat in een kartonnen doos

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Why just have one ?
Verslaving: sex addict ~ met toestemming ^^

BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   ma mei 16 2011, 02:24

Kalm bleven ze zo liggen, Kate was weer gewoon gaan liggen. Zijn ademhaling werd niet meer sneller en hij had nergens meer moeite mee, zijn rust vond hij in het stilzwijgen van hem en van haar. De kalme zachte muziek die ze draaide op MTV leek wel volledig aan te passen naar hoe hij zich voelde naar de sfeer die er hing. Hij had zijn eerste mening over Kate volledig bij moeten stellen, ze was geen arrogant zelfingenomen meisje die alleen zichzelf belangrijk vond en jongens gebruikte bij de vleet. Ze was lief en meelevend, probeerde hem niet uit te lokken hoewel ze wist van zijn verslaving. Ze hield zich in hield zoveel mogelijk rekening met hem. Hij glimlachde, ja het zat goed tussen hun besefte hij. Hij had geen foute bewegingen gemaakt waardoor ze hem haar kamer uit schopte, hij had haar niet gezoend toen hij daar openlijk de kans voor had gehad. Stiekem vond hij zichzelf op dit moment wel even goed. Hij grinnikte zachtjes en besefte dat Kate niet zou weten waarom maar dat maakte even niet uit. De grijze kitten bleef zacht trillend naast Kate op de bank liggen. Het was een mooi plaatje en voor iedere vreemde die hier binnen zou lopen zou het lijken alsof ze bij elkaar zou horen. Ze richtte haar blik kort op de tv waarna ze hem weer aankeek met die grote groene ogen. Hij rilde kort, het was niet heftig en niet zodat ze beide schudde ofzo maar wel genoeg dat Kate het zou moeten voelen. Zijn helderblauwe ogen bleven maar diep in de hare staren. Moest hij het wel doen, zou hij het niet verpesten. Maar ze keek hem zo doordringend aan, hij wou haar vertrouwen niet schaden. Ze voelde al zo goed aan, als een beste vriendin en dat terwijl dit de eerste dag was dat hij haar zag. Maar ze hadden hem wel al meteen samen doorgebracht, niet bij een simpel hoi halloo hoe gaat het gehouden. Ze wist van zijn verslaving hij van de hare. Hij hoopte dat hij haar er doorheen kon loodsen haar kon helpen op de momenten dat ze het zwaar had en vise versa. Toch kon hij het niet laten, licht twijfelend boog hij iets voorover, bracht zijn gezicht iets dichter bij de hare. Zijn ogen bleven in de hare staren, zoekend of er ook maar een enkele vorm van tegenwerking of spanning te vinden was. Maar hij kon niks vinden, ze bleef simpelweg naar hem kijken niet meer niet minder. Nog een klein stukje en zijn lippen raakte de hare. Zachtjes drukte ze tegen elkaar, hij wachtte even af, of er een vorm van tegenwerking was. Of ze hem weg zou drukken of erop in zou gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Megan

Administrator
avatar

Aantal berichten : 285
Punten : 832
Registratiedatum : 19-11-10

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I'm too fat..
Verslaving: Anorexia & Smoking

BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   ma mei 16 2011, 02:35

De heerlijke geur van de parfum van Damon drong in haar neusgaten, waardoor ze wel niet kon weigeren toen hij zijn hoofd steeds dichter bij de hare bracht. De ogen van Kate staarde nog steeds naar die van Damon, tot zijn lippen de hare raakt. Meteen werden ze dichtgeslagen, een rilling liep door haar lijf, Kate haalde haar lippen eventjes van de zijne, glimlachte zachtjes en keek hem even aan. Zonder enige twijfeling raakte haar lippen de zijne weer, damn. Wat was dit enorm lang geleden, niet dat ze er heel veel moeite mee had; Kate had in haar hele leven pas een paar vriendjes gehad. Met eentje was ze verder gegaan dan alleen zoenen, maar achteraf had ze een grote fout gemaakt en had ze hem toch liever op afstand gehouden. Opnieuw haalde ze haar lippen van de zijne af, ondanks hun hoofden nog dicht bij elkaar waren zuchtte ze eens. ''Wil je dit wel Damon?'' Fluisterde, terwijl ze even kort in zijn ogen keek. Ze wilde niks doen zonder eerst te weten dat hij er geen problemen mee had en of hij überhaupt zichzelf wel in de hand kon houden, want Kate ging het echt niet meteen met hem doen. Niet dat hij daar op uit was, iniedergeval; ze had die indruk nog steeds niet. Hij was al de hele avond lief voor haar en haar tot niets gedwongen, dat betekende dat hij zijn verslaving goed in de hand had. Maar je wist maar nooit.. Niet dat ze hem niet vertrouwde, maar ze wilde eerst zekerheid voordat het mis zou gaan en ze dingen ging doen tegen haar zin in. Haar lippen raakte de zijne bijna, maar ze wachtte eerst af wat hij zou antwoorden op haar vraag. Voor haar was dit echt niet zonder betekenis, misschien dat ze Damon wel leuk vond.. Gewoon. Zijn karakter, uiterlijk en hoe hij tegen haar deed. Alles was perfect, maar ze wilde absoluut niet te snel gaan en ze zou eerst kijken hoe het tussen hen zou gaan lopen. Misschien dat hij geen vriendin wilde, dat hij liever gewoon single bleef. Naja, Kate was er op dit moment toch nog niet klaar voor. Ze konden elkaar pas net, dus waar dacht ze in godsnaam over? Nog eens zuchtte ze, Kate richtte haar ogen weer op de zijne en wachtte geduldig tot hij zou antwoorden, als hij dat zou gaan doen dan.

-Deze is weer flut. :')-

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youthcentrum.actieforum.com
Damon
Moderator
avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 564
Registratiedatum : 10-05-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Ergens bovenin Noord-holland op de hoek van een straat in een kartonnen doos

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Why just have one ?
Verslaving: sex addict ~ met toestemming ^^

BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   ma mei 16 2011, 03:09

Een opgelucht gevoel stroomde door zijn lichaam toen ze zijn kus beantwoordde. Zodra hun lippen elkaar raakte hadden ze beide hun ogen neergeslagen, het idee om te zoenen met je ogen open was raar en hij had het ook nog nooit geprobeerd. Het voelde dan voor hem alsof je er niks om gaf, alsof het maar zomaar iets was wat je eigenlijk niet eens wou. Het ging er kalm aan toe, ze hield nog altijd rekening met hem, stortte zich nog op hem ging het niet ruwer doen het bleef bij een kalme maar toch passie volle kus. Het was een niet bepaald lekker houding waarin ze zich bevonden maar dat maakte hem niet echt uit. Toen ze haar lippen van de zijne haalden hield hij zijn ogen nog even gesloten, zijn lippen stonden een klein stukje van elkaar, en hij liet haar woorden tot zich doordringen. Wou hij dit wel. Hij opende zijn ogen, tilde zijn hand op en legde hem in haar nek. Voor een keer kan ik eerlijk zeggen dat ik dit wil fluisterde hij terug, zijn ogen waren strak op die van haar gericht, een zachte blik in zijn ogen. Ze bleven zo zitten ze had duidelijk gewacht op zijn antwoord, haar kitten had zich van haar bank naar haar bed verplaatst er gebeurde te veel volgens hem geloofde hij. Een glimlach lag rond zijn lippen, een warm tintelend gevoel trok door zijn lichaam. Maar niet het gevoel dat hij altijd had gevoeld. Hij zuchtte zachtjes, ze leek zo perfect en hoewel niemand dat hier was. Was haar probleem makkelijk tevergeten. Met die van hem had hij op het moment meer te maken. Maar.. vervolgde hij na een poosje langzaam, ik weet niet, het voelt zo raar maar goed. Ik hoef me niet in te houden want er valt nergens op in te houden. Ik kan doen wat ik wil, maar het is zo raar dat het kan. Zoveel meisjes gehad en jij geeft me dat besef mompelde hij erachteraan.. Zacht drukte hij zijn lippen weer op de hare.

[ jij flut ik flut wij flutteren xD ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Megan

Administrator
avatar

Aantal berichten : 285
Punten : 832
Registratiedatum : 19-11-10

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I'm too fat..
Verslaving: Anorexia & Smoking

BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   ma mei 16 2011, 03:22

Meteen verscheen er een warme glimlach rond haar lippen, het voelde zo goed om op deze manier bij hem te liggen, zijn lippen op de hare te voelen..
Zachtjes drukte ze haar lippen weer even tegen de zijne, opende haar ogen weer en trok haar hoofd iets terug toen ze zag dat Bentley vanaf de bank richting het bed wandelde en daar in slaap viel. Gek beest dat het ook was, de ene keer wilde hij niets liever dan bij Kate zijn en dan wilde hij weer zo ver van haar verwijderd zijn. Wat maakte het ook uit, ze was nu met Damon en dat was even iets belangrijker. Kate vergat zijn verslaving, die van haar eigen ook en ze had alleen nog maar aandacht voor Damon, de jongen die ze pas net kon maar al heel erg veel om gaf. Niet dat ze hem meteen leuk vond, maar op dit moment zag ze hem eigenlijk wel zitten en vond ze het helemaal niet vervelend of raar om bij hem te zijn, ondanks hij zo'n aparte verslaving had. Kate was graag bij Damon en dat wilde ze laten zien, maar ze wilde weer niet te veel tijd met hem doormaken aangezien de kans groot was dat hij dan al snel was uitgekeken op haar. Zijn woorden deden haar even warm glimlachen, net toen ze haar mond wilde openen om iets terug te zeggen, voelde ze zijn lippen alweer op de hare. Oke, dit lag echt niet lekker. Kate haalde haar lippen even van de zijne af, stond op en trok Damon mee omhoog, drukte vervolgens haar lippen weer op de zijne terwijl ze langzaam richting haar bed liep. Nee, ze was echt niets van plan maar het lag nou eenmaal comfortabeler. Zachtjes plofte ze met hem neer op haar bed, drukte haar lippen weer zachtjes tegen de zijne terwijl ze haar hand op zijn wang legde. Ja, dit was beter. De muziek op de achtergrond vervaagde, want het enigste waar ze nog aandacht voor had was voor Damon. Damn.. Het gevoel dat ze had als haar lippen die van hem raakte was onbeschrijfelijk, maar het voelde wel zo verschrikkelijk goed..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youthcentrum.actieforum.com
Damon
Moderator
avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 564
Registratiedatum : 10-05-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Ergens bovenin Noord-holland op de hoek van een straat in een kartonnen doos

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Why just have one ?
Verslaving: sex addict ~ met toestemming ^^

BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   vr jun 24 2011, 07:45

Kalm bleef hij half onderuit gezakt op de bank liggen. Vaag was het tot hem doorgedrongen dat het jonge poesje hem alweer gesmeerd was. Blijkbaar werd het hem allemaal te intiem ofzo. Maar hij had er toch geen aandacht voor alles ging uit naar Kate. Het voelde goed het voelde geweldig, maar bovenal bleef het vreemd aanvoelen. Hij voelde hoe haar lippen van de zijne afkwamen en hij tilde zijn hoofd wat op. Stoppen daar dacht hij nu niet aan, maar hij opende zijn ogen toch weer even. Zocht in de hare naar iets van terugtrekking, wou ze niet meer of wat was er. Hij zag hoe ze opstond en hem meetrok, zodra hij stond drukte ze haar lippen alweer op de zijne. Ook zij had dus niet lekker gelegen hoe ze waren beland. Blij dat ze dat initiatief had genomen volgde hij haar passen richting het bed, even maakte zijn hart een sprongetje, niet van plezier of verwachting maar meer wat angst en dat was terug te vinden in zijn ijsblauwe ogen. Maar ze wist dat het bed lekkerder lag en hoewel hij dat ook werd, werd hij voorzichtiger in zijn doen en laten. Hij begon een stuk tederder en kalmer zijn lippen op de hare te drukken. Zachter met haar lippen te spelen er zo heel af en toe eens zachtjes op te bijten. Hij rilde even van genot, hij kon hier zo van genieten. Zijn ademhaling stokte een moment toen haar hand langs zijn zij gleed. Zijn hand zocht zijn weg naar haar hals en liet hem daar rusten. Zacht speelde de muziek door op de achtergrond het was een perfecte situatie, haar parfum drong door tot zijn neus en gaf er een geheel aan. Zijn hand gleed wat naar beneden langs haar zij richting haar heup. Zijn vingers streelden de stof die om haar lichaam heen gevouwen zat. Nog nooit had hij van simpel zoenen zo genoten.

[ wauw vet lang geleden maar had dr ineens vette zin in xd ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Megan

Administrator
avatar

Aantal berichten : 285
Punten : 832
Registratiedatum : 19-11-10

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I'm too fat..
Verslaving: Anorexia & Smoking

BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   di okt 04 2011, 07:34

Hopelijk dacht hij niet verkeerd, want Kate wilde écht alleen maar comforatabeler gaan liggen. Ze was helemaal niet iemand die het snel met iemand deed, ze wilde juist rustig aan doen en zoenen kon eigenlijk toch geen kwaad? Niet dat ze er nu niets bij voelde, tuurlijk niet; Kate zoende niet zómaar iemand. Genietend van zijn lippen op de hare sloot ze haar ogen, voelde hoe zijn hand over haar zij streelde en rilde even kort. Ze genoot zichtbaar, hij was gewoon perfect ondanks zijn nogal aparte verschijning die haar in het begin een tikkeltje afgeschrokken had, maar ieder zijn ding toch? Kate liet haar hand weer naar boven glijden, liet hem door zijn haar gaan en haalde hun lippen even uit elkaar, om uitdagend op haar lip te bijten en vervolgens haar mooi gevormde, lichtroze lippen terug bij die van Damon te brengen. Nog nóóit had een jongen haar dit laten voelen naar een simpele avond, dat eindigde in een zoenpartij op haar bed. Pff. Zo snel was ze nog nooit gegaan met een jongen, maar alles voelde zó verschrikkelijk goed als ze met hem was. De geur van Damon's parfum drong haar neus binnen, de zachte, romantische muziek op de achtergrond maakte het hele plaatje compleet en Kate wilde nóóit meer stoppen. Het voelde zo vertrouwd, goed en ze was absoluut niet teruggetrokken in het bijzijn van Damon; wat ze normaal wél was. Kate stopte met zoenen, tilde haar hoofd een beetje op en glimlachte lieflijk naar Damon. Ze legde haar hoofd op zijn schouder en zuchtte opgelucht. `Je bent leuk.` Fluisterde, maar aangezien ze dicht bij zijn oor in de buurt lag moest hij het gehoord hebben. Ontspannen sloot ze haar ogen, hoorde de hartslag van Damon en liet haar hand zachtjes over zijn buik glijden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youthcentrum.actieforum.com
Damon
Moderator
avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 564
Registratiedatum : 10-05-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Ergens bovenin Noord-holland op de hoek van een straat in een kartonnen doos

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Why just have one ?
Verslaving: sex addict ~ met toestemming ^^

BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   di okt 04 2011, 09:39

Even trok hij zichzelf terug, hopend dat het niet te snel ging. Dat hij niet alsnog onbewust handelingen deed die voor haar niet prettig waren. Hij had zichzelf niet altijd onder controle en hoewel het nu bij onschuldig zoenen bleef wist hij niet wat hij van zichzelf of van Kate kon verwachten. Wat hij wel wist was dat de druk van haar lichaam op de zijne prettig voelde, dat haar zachte perzik kleurige lippen heerlijke tegen de zijne lagen. Hij liet zijn hand richting haar rug gaan, streelde zacht met een paar vingers op en neer over haar rug, draaide kronkelende rondjes over haar ruggengraat en weer terug. Haar lange zachte haar hing langs haar hoofd naar beneden, kietelde tegen zijn gezicht en hij streek met zijn vrije hand een pluk naar achteren. Voor hij het doorhad was ze gestopt met zoenen, het feit dat haar zachte adem niet meer zo dicht bij was als hij had gehoopt maakte dat hij zijn ogen opende. Hij zag haar naar hem kijken en zijn ogen kregen een vragende , terughoudende blik. Was het dan toch niet goed geweest, zou hij wegmoeten precies op het moment dat hij zich volledig op zijn gemak voelde. Dat hij zich voor eens géén zorgen maakte om zijn verslaving en of hij zich kon inhouden. Hij had zich al eens laten gaan sinds hij hier was, en dat had hem uiteindelijk enkel slechter als beter gedaan. Hij liet zijn vingers over haar kaak glijden terwijl zijn ogen alle fijne trekjes van haar gezicht onderzochten. Vervolgens liet ze haar hoofd op zijn schouder rustten en voelde hij hoe zijn hart wat harder begon te kloppen. Het betekende niks seksueels, maar gewoon het gevoel dat ze zo rustig en vertrouwd op zijn schouder lag. Hij glimlachde naar het plafond waar hij zijn ogen op had gericht. Hij draaide zijn hoofd een beetje en legde zijn kaak en kin tegen haar achterhoofd aan. Zijn ene hand daalde af naar haar onderrug, langzaam , teder en vooral niet verkeerd bedoeld. Bij het lichte kuiltje dat haar onderrug vormde liet hij langzaam en voorzichtig zijn vinger rondglijden zijn korte nagels gleden strelend over haar zachte huid. Ze had een paar voor hem afschrikkende woorden gefluisterd, ze vond hem leuk. Tuurlijk hij haar ook wel maar hij sprak het bijna nooit uit. Zodra hij iemand leuk vond plaatste hij weer een opmerking of wat dan ook waardoor hij het verpestte. Waardoor hij verloor waar hij zoveel om gaf. Zijn spieren spanden wat aan om zijn eigen gedachtes en om het zachte tintelende gevoel dat haar vingers op zijn buik veroorzaakten. “ Je bent prachtig “ mompelde hij zacht in haar oor. “ en probeer me niet tegen te spreken “ zei hij er zachtjes lachend achteraan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Megan

Administrator
avatar

Aantal berichten : 285
Punten : 832
Registratiedatum : 19-11-10

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I'm too fat..
Verslaving: Anorexia & Smoking

BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   wo maa 21 2012, 08:28

Hij was lief en Kate voelde zich helemaal op haar gemak bij hem, wat voor haar alleen maar een goed teken was. En zover ze gemerkt had, hoefde Damon zich ook helemaal niet in te maken en ook hij voelde zich blijkbaar op haar gemaakt. Een glimlach speelde met haar zachte lippen toen ze de woorden van Damon hoorde. Zachtjes tilde ze haar hoofd iets op, richtte haar blik op de zijne en drukte kort haar lippen tegen de zijne. Kate zuchtte zachtjes, haar ogen zochten de zijne en zodra ze die gevonden had hield ze zijn blik vast. Kate kwam overeind, rekte haar lichaam eventjes uit en vervolgens draaide ze haar hoofd richting Damon. ''Wil je wat drinken?'' Terwijl ze haar vraag stelde stond ze op, haalde haar hand een keertje door haar haren heen en liep richting de keuken. Daar duwde ze haar handen tegen het aanrecht, glimlachtte breed en vervolgens zuchtte ze tevreden. Nog nooit had ze zo snel gevoelens gekregen voor een jongen, maar ze wilde het hem niet vertellen; dat ze écht iets voor hem voelde. Dat was te vroeg, wat nou als ze het meteen zou verpestten? Kate zette de gedachten uit haar hoofd, schonk twee glazen cola in en zette die voor op de tafel. Langzaam liep ze richting Damon, pakte zijn hand en trok hem overeind, om vervolgens samen met hem op de bank te zitten. Kate leunde iets tegen hem aan, legde haar hoofd tegen zijn schouder aan en zette het volume van de tv wat harder. ''Wat doe je straks? Ga je weg, of slaap je hier..?'' Vroeg ze hem voorzichtig, terwijl ze haar blik eventjes kort op de zijne richtte, afwachtend wat hij daarop zou antwoorden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youthcentrum.actieforum.com
Damon
Moderator
avatar

Aantal berichten : 169
Punten : 564
Registratiedatum : 10-05-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Ergens bovenin Noord-holland op de hoek van een straat in een kartonnen doos

Character sheet
Leeftijd: 18
Partner: Why just have one ?
Verslaving: sex addict ~ met toestemming ^^

BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   wo maa 21 2012, 09:01

Toen ze haar hoofd hief draaide hij die van hem iets opzij, voorkomend dat ze tegen elkaar aan zouden knallen. Haar grote ogen zochten de zijne en hij beantwoorde haar blik maar al te graag. Ze drukte kort haar lippen tegen de zijne maar naar zijn zin niet lang genoeg. Zacht bijna onhoorbaar kreunde hij toen ze opstond en richting het aanrecht liep. Een zucht verliet zijn keel en het verlangen in hem werd langzaam groter. Hij had zijn hand op zijn buik gelegd en kneep er even in toen ze niet keek, hopend dat het allemaal wat minder werd. Hij was niet zeker genoeg van zichzelf om te zeggen dat dit een eendagsvlieg was of dat hij eindelijk zijn verslaving in de hand wist te krijgen en er wat langdurigs van kon maken. “ Graag , colaatje is goed “ hij zag dat ze al inschonk en de vage bewegingen maakte voor hem duidelijk dat ze er niet helemaal bij was met haar gedachtes. Waar zou ze aan denken? Aan hem? En wat zou ze dan denken.. De vragen maakte hem gek en hij wou er niets liever dan antwoord op. Zonder dat hij het had doorgehad was ze naar hem toe gelopen en had zijn hand gepakt, hij keek naar haar op en glimlachde warm. Ze trok hem overeind richting de bank waar ze naast elkaar gingen zitten. Hij voelde haar hoofd al snel tegen zijn schouder en legde zijn hoofd even tegen die van haar. Wat voelde dit toch goed, zo puur naast elkaar zitten en genieten van elkaars aanwezigheid. Ze zette het geluid van de tv harder maar hij kon zich niet concentreren op wat er op gebeurde. Haar stem overstemde al het geluid wat er in de kamer was hoewel ze niet hard praatte, eigenlijk klonk haar stem weifelend en was niet helemaal zeker van wat ze vroeg. Zijn ogen zochten de hare en hij merkte dat ze hem al aankeek. Hij opende zijn mond, een vertwijfeld geluid kwam eruit voor hij begon aan wat hij wou zeggen. “ ik.. Weet niet of ik te vertrouwen ben “ de woorden rolden zachtjes over zijn tong, maar hard genoeg om te horen. “ ik zou graag blijven.. Maar wat als ik iets doe wat je niet zou willen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Megan

Administrator
avatar

Aantal berichten : 285
Punten : 832
Registratiedatum : 19-11-10

Character sheet
Leeftijd: 17
Partner: I'm too fat..
Verslaving: Anorexia & Smoking

BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   wo maa 21 2012, 09:18

Na haar vraag bleef het stil, Kate had haar blik weer op de tv gericht en hoorde ondertussen de hartslag van Damon lichtjes, aangezien haar oor vlakbij zijn borst lag. Genietend van zijn aanwezigheid en zijn ademhaling die ze ook heel zachtjes hoorde, vielen haar ogen bijna dicht; tot de stem van Damon in haar oren klonk. Zijn warme klanken klonken licht twijfelend, waardoor ze eventjes verbaasd keek. Kate kwam een beetje overeind, keek Damon in zijn ogen en glimlachte liefjes naar hem. Ze knikte. ''Als je echt denkt dat je iets verkeerds gaat doen, moet je het niet doen Damon. Ik wil niet dat je je daardoor schuldig gaat voelen of iets dergelijks.. Maar net deed je ook niets verkeerds. Dus waarom zou je dat straks dan wel doen?'' Klonken haar woorden, gericht aan Damon. Natuurlijk snapte ze dat hij bang was om iets verkeerds te doen, maar daar net kon hij zich prima inhouden en zover zij had gemerkt zonder enige moeite. Waarom zou hij dat dan niet kunnen als hij hier zou slapen? Toch wilde ze echt niet dat hij iets verkeerds deed, dat zou hem alleen maar een duw in de slechte richting geven, terwijl het naar haar idee nu júist goed ging.
Ze zou het jammer vinden als hij al zou gaan, maar als hij zich anders niet kon inhouden was het wel beter voor hem dat hij gewoon thuis sliep; ze wilde dit écht niet verpestten. Een zachte zucht glipte tussen haar lippen door, vervolgens keek ze hem weer even opnieuw aan. ''Ik zou het fijn vinden als je bleef, maar je moet doen wat voor jou het beste is.'' Fluisterend rolden de klanken over haar tong, terwijl nog steeds een zachte glimlach haar gezicht sierde. Langzaam legde ze haar hoofd weer terug op zijn schouder, ontspande haar lichaam, terwijl haar aandachtig nog steeds bij Damon lag; afwachtend wat hij te zeggen had op haar woorden. Of hij tóch bleef, of liever naar huis ging.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://youthcentrum.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: clear the mind   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
clear the mind
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Binnen de kliniek :: Buitenplaats-
Ga naar: